Forside | Profil | Medarbejdere/Kontakt | Nyheder | Nyhedsmail | Brugtmarked
Tilmelding til LeverandørService
SAC Center Syd/Øst ApS
Industriparken 3, Skodborg
6630 Rødding

Tlf: 75 36 08 07
Mobil: 40 30 30 28
Fax: 75 36 17 07
E-mail: sac@sac-center.dk

» Malkestald   » Malkerobotter   » Staldinventar   » Køletanke   » Pattevaskere   » Service produkter

Profil af SAC Center Syd/Øst ApS

Vi er en dynamisk og ung virksomhed, der har kompetencen til at rådgive i alle de muligheder og løsninger der er indenfor optimal stalddrift. Vi er erfarne, veluddannede og har et stort kendskab i implementering og service af alt til en moderne malkestald.

I 2001 overtog Søren M. Nielsen forretningen som i dag ligger i Skodborg ved Vejen, vi har siden udvidet personalet til i dag at tælle i alt 4 erfarne medarbejdere, som servicerer Syd- og Sønderjylland, Fyn, Sjælland og Øerne.

Hos SAC Center Syd/Øst ApS har vi erfaringen og kompetencen til at varetage alle de opgaver der opstår i relation til en moderne kvæg besætning. Såvel implementeringen af et helt nyt staldanlæg, herunder inventar, malkestalde, foderrobotter, fodervogne, pattevasker, klovvasker og helt ned til salg af serviceprodukter, vaskemidler o. lign.

Overvejer du en nybygning eller større renovering af din nuværende staldløsning, er det en rigtig god idé at bruge os så tidligt i processen som muligt, derved opnås langt det bedste resultat, såvel prismæssigt som funktionelt.

Her på hjemmesiden har vi lavet en kort beskrivelse af de hovedområder vi arbejder indenfor, men du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os på telefon 75 36 08 07.

Copyright © 2011-2018 SAC Center Syd/Øst ApS. Web design: Pro-Plan Interaktiv A/S.